Privé-feestjes

Was je nog op zoek naar een geschikte locatie om je verjaardagsfeest, bedrijfspresentatie, optreden, communie, babyborrel, familiefeest, BBQ... of "feestje" tout court te geven? Search no longer!

Concept

We bieden je de kans om op een zondag de Max (café+tuin) af te huren om er een exclusief feestje in te houden. In de namiddag of zelfs in de avond, je kan heel de dag doorfeesten, aangezien we op zondag toch gesloten zijn.

Prijs

De prijs bepalen we op basis van uw kop, uh I mean, op basis van het aantal koppen.

Of ja, er zijn 2 formules mogelijk, maar in geen geval dien je eigenlijk een huurprijs voor het café te betalen!

  1. je kiest voor een erg bescheiden bedrag per genodigde per uur: in die prijs is onbeperkt drankgebruik ingebrepen, indien er niet overdreven wordt (gemiddeld 2à3 consumpties per persoon per uur is niet overdrijven, nee).
  2. als je graag een optreden of feestje geeft in ons café en daarbij een inkomprijs wil vragen aan de genodigden, dan mag je die inkomsten houden, op voorwaarde dat de drankinkomsten voor ons zijn

Personeel

Voor personeel (behalve eventueel een kok) dien je niet te zorgen: zelf zijn we steeds aanwezig, achter de bar, en indien nodig, zorgen we voor extra versterking.

Café+tuin

Dus zowel café als tuin kunnen genuttigd worden. De buiten leent zich bv ideaal om er een springkasteel te placeren, of een BBQ (maar die zal je nog wel zelf moeten meebrengen...). Binnen kan je al eens extra zot doen op muziek.

Reglement

We doen dit omdat er vraag naar is, niet omwille van een of andere financiële crisis... We hopen dan ook dat er geen misbruik gemaakt wordt van onze goedheid en dan zullen wij zeer schappelijke mensen blijken. Daarom willen we je vragen je aan volgende regels te houden:

  • als je een muziekgroep regelt (en ook een inkomprijs vraagt bv) dan zorg je zelf dat alles in orde is met de vrienden van SABAM & de Billijke Vergoeding
  • geen festivals in onzen hof, en geen grootse fuiven waar heel de wereld van op de hoogte is: privé-feestjes zijn per definitie privé
  • je geeft ons een ruwe schatting van het aantal genodigden zodat wij de nodige regelingen kunnen treffen inzake personeel

Reserveren

Voor reservaties en meer informatie, kan je terecht in het café of bel naar het café: 014/22.44.53! (na 19u dus best)


< HOME

yaki.be Deze site is mijn speeltuin...